Hea klient!

Hetkel on Elektrilevi klienditelefonil pikemad ootejärjekorrad. Vabandame ebamugavuste pärast!

MARU rakendus annab võimaluse kiireks infovahetuseks

● Teata elektrikatkestusest
● Anna märku ohtlikust olukorrast
● Saa infot rikke likvideerimisest
● Aktiveeri rikketeate märguanded

Vaatan lähemalt

Minu võrgulepingud

Sõlmi või lõpeta leping, muuda hinnapaketti

Vaatan võrgulepinguid

Minu tarbimisajalugu

Analüüsi oma tarbimist

Vaatan tarbimisajalugu

Minu liitumised

Jälgi oma liitumiste teekonda, esita uus taotlus

Vaatan töös liitumisi

Minu andmed

Muuda oma kontaktandmeid või telli teavitusi

Vaatan kontaktandmeid

Elektrivõrgu hetkeolukord

Vaata oma kodupiirkonna elektrivarustust ja tutvu soovitustega elektrikatkestuse korral.

Vaatan kaarti Tutvun soovitustega

Elektrilevi

Elektrilevi on Eesti suurim võrguettevõte, tuues elektri kohale pea kõikidesse kodudesse ja ettevõtetesse. Meie ambitsioon on pakkuda klientidele ja ühiskonnale erakordset väärtust suuri võrke efektiivselt koos arendades ja hallates. Meie töö tulemusena muutub elektrivõrguteenus järjest töökindlamaks. 

Loen lähemalt

Uudised

Palume esinduse külastusel järgida lihtsaid reegleid, et hoida ennast ja teisi:

  • Palume haigusnähtudega esindustesse mitte tulla.
  • Külasta võimalusel esindust üksi.
  • Mõtle eelnevalt oma vajadus läbi, et kohapealne protsess sujuks kiiremini.
  • Palume hoida vähemalt 2 meetrist vahemaad teistest inimestest.
  • Palume desinfitseerida käsi ENNE ja PÄRAST kontakti. Desinfitseerimiseks saab kasutada ukse läheduses asuvat desinfitseerimisvahendit või küsi selle asukohta teenindaja käest.
  • Soovitame kasutada meiega suhtlemiseks esmajärjekorras digitaalseid kanaleid.
  • Kontaktid

    Tööpäevadel kell 8-18 abistab kliente meie nõustamiskeskus tel 777 1545 või [email protected].

    Ärikliendid saavad tööpäevadel kell 9.00-17.00 pöörduda ärikliendi telefonil 777 1747 või [email protected].
    Riketest saab teada anda ööpäevaringselt telefonil 1343. Toiminguid saab endiselt teha ka meie iseteeninduses.

    Elektrilevi on sel aastal ehitanud üle 600 kilomeetri ilmastikukindlat elektrivõrku

    02.07.2019

    Võrguettevõte Elektrilevi on sel aastal paigaldanud kokku 654 kilomeetrit ilmastikukindlat kaabelliini, mis muudab klientidele elektriühenduse töökindlamaks. 2019. aasta esimese poolaasta seisuga on 69% Elektrilevi võrgust ilmastikukindel.

    „Kui vaadata selle aasta rikete statistikat, võib näha, et vaatamata aasta alguse paarile suuremale tormile on võrk rasketele ilmaoludele igati hästi vastu pidanud ja klientide jaoks töökindlamaks muutunud,“ ütles Elektrilevi juhatuse esimees Jaanus Tiisvend. Esimesel poolaastal oli Elektrilevi võrgus 5560 riket.

    Möödunud aasta rikete koguarv 11 907 oli Elektrilevi võrgus kõigi aegade madalaim. „Tänavuse esimese poolaasta tulemus annab lootust, et liigume plaanipäraselt vähenevas rikete trendis ning järjepidev võrgu automatiseerimine ja paljasjuhtmete vahetamine ilmastikukindla maa- ja õhukaabli vastu annab oodatud tulemusi,“ lisas Tiisvend.

    Tema sõnul on Elektrilevi viimastel aastatel enim keskendunud kaabelliinide paigaldamisele hajapiirkondades, kus heitlik ilmastik mõjutab puude kukkumisulatuses liine kõige rohkem ja kliendid on seetõttu pidanud taluma enam ka elektrikatkestustest tingitud ebamugavusi. „Tänaseks on siin liinide uuendamisel 90% tööd juba tehtud ja saame rohkem investeeringuid suunata suurematele ülekandeliinidele ja ka linnavõrkudele, mis samuti kaasaegseid lahendusi vajavad,“ selgitas Tiisvend.

    Rikkeid on aidanud vähendada ka elektrivõrgu hooldustööd. „Plaanilised tööd elektrivõrgus on vajalikud, et tagada töökindel võrk. Samal ajal soovime neid korraldada selliselt, et hooldus- ja ehitustööd kliente võimalikult vähe häiriksid. Selleks teeme üha rohkem võrgutöid nii, et klientidele ei tekigi elektrikatkestust,“ ütles Tiisvend.

    53% sel aastal tehtud elektrivõrgutöödest ei ole klientidele katkestust põhjustanud. Suur osa sellest on olnud võimalik tänu võrgu ümberjuhtimisele ehk teisisõnu hooldust vajav liinilõik on välja lülitatud ja samal ajal tagab katkematu elektriühenduse klientidele mõni teine liini osa. Samal ajal kasvab ka pingealuste ehk selliste tööde maht, kus töid tehakse spetsiaalseid töövõtteid kasutades väljalülitamata liinil. Viimase viie aastaga on katkestuseta elektrivõrgutööde osakaal tõusnud ligikaudu 10% võrra.

    Elektrilevi on suurim võrguettevõte Eestis, hallates ligikaudu 60 000 kilomeetrit elektriliine ja 24 000 alajaama. Lisaks haldab Elektrilevi tänavavalgustusvõrku Tallinnas ja Tartus ning ehitab üle-eestilist kiire interneti võrku.


    Foto: Ilmastikukindel õhukaabel

    Kõik uudised