Hea klient!

Hetkel on Elektrilevi klienditelefonil pikemad ootejärjekorrad. Vabandame ebamugavuste pärast!

MARU rakendus annab võimaluse kiireks infovahetuseks

● Teata elektrikatkestusest
● Anna märku ohtlikust olukorrast
● Saa infot rikke likvideerimisest
● Aktiveeri rikketeate märguanded

Vaatan lähemalt

Minu võrgulepingud

Sõlmi või lõpeta leping, muuda hinnapaketti

Vaatan võrgulepinguid

Minu tarbimisajalugu

Analüüsi oma tarbimist

Vaatan tarbimisajalugu

Minu liitumised

Jälgi oma liitumiste teekonda, esita uus taotlus

Vaatan töös liitumisi

Minu andmed

Muuda oma kontaktandmeid või telli teavitusi

Vaatan kontaktandmeid

Elektrivõrgu hetkeolukord

Vaata oma kodupiirkonna elektrivarustust ja tutvu soovitustega elektrikatkestuse korral.

Vaatan kaarti Tutvun soovitustega

Elektrilevi

Elektrilevi on Eesti suurim võrguettevõte, tuues elektri kohale pea kõikidesse kodudesse ja ettevõtetesse. Meie ambitsioon on pakkuda klientidele ja ühiskonnale erakordset väärtust suuri võrke efektiivselt koos arendades ja hallates. Meie töö tulemusena muutub elektrivõrguteenus järjest töökindlamaks. 

Loen lähemalt

Uudised

Palume esinduse külastusel järgida lihtsaid reegleid, et hoida ennast ja teisi:

  • Palume haigusnähtudega esindustesse mitte tulla.
  • Külasta võimalusel esindust üksi.
  • Mõtle eelnevalt oma vajadus läbi, et kohapealne protsess sujuks kiiremini.
  • Palume hoida vähemalt 2 meetrist vahemaad teistest inimestest.
  • Palume desinfitseerida käsi ENNE ja PÄRAST kontakti. Desinfitseerimiseks saab kasutada ukse läheduses asuvat desinfitseerimisvahendit või küsi selle asukohta teenindaja käest.
  • Soovitame kasutada meiega suhtlemiseks esmajärjekorras digitaalseid kanaleid.
  • Kontaktid

    Tööpäevadel kell 8-18 abistab kliente meie nõustamiskeskus tel 777 1545 või [email protected].

    Ärikliendid saavad tööpäevadel kell 9.00-17.00 pöörduda ärikliendi telefonil 777 1747 või [email protected].
    Riketest saab teada anda ööpäevaringselt telefonil 1343. Toiminguid saab endiselt teha ka meie iseteeninduses.

    Elektrilevi avas esimestele majapidamistele kiire interneti võrguga liitumisvõimaluse

    30.07.2019

    Võrguettevõte Elektrilevi avas kiire interneti võrguga liitumise esimestes piirkondades, teavitades juulikuus sellest võimalusest 4600 majapidamist. Klientidele on kõige kasulikum liituda esimese kolme kuu jooksul, sest siis on liitumishind soodsaim.

    Liitumine on avatud Ahjal (Põlvamaa), Alajõel (Ida-Virumaa), Hingus (Harjumaa), Jõesuus (Harjumaa), Jõeveeres (Põlvamaa), Kaasikul (Harjumaa), Kasepääl (Jõgevamaa), Kibunas (Harjumaa), Kirumpääl (Võrumaa), Kolkjas (Tartumaa), Kõrvekülas (Tartumaa), Kärsal (Põlvamaa), Kükital (Jõgevamaa), Laitses (Harjumaa), Leevis (Põlvamaa), Maarja-Magdaleenas (Tartumaa), Missos (Võrumaa), Mustlas (Viljandimaa), Mähmas (Viljandimaa), Rajas (Jõgevamaa), Suurupis (Harjumaa), Tihedal (Jõgevamaa), Tinnikurus (Viljandimaa), Tsirguliinas (Valgamaa) Vansis (Harjumaa), Vasknarvas (Ida-Virumaa) ja Võrumõisas (Võrumaa).

    „Aasta esimene pool on läinud võrgu projekteerimis- ja ehitushangete läbiviimisele, lepingute sõlmimisele ja paljudele muudele vajalikele ettevalmistustele. Nüüd oleme jõudnud etappi, kus saame esimestele majapidamistele liitumisvõimalust pakkuda,“ selgitas Elektrilevi juhatuse liige Taavo Randna. Ta lisas, et esimeste piirkondade valikul on kaalukauss ennekõike langenud nendele piirkondadele, kus tänased sideoperaatorid pole seni olnud valmis ise võrku ehitama ehk nn valgetele aladele.

    „Meil on hea meel, et saime esimestes piirkondades ehitusega algust teha. Soovime järgmiste kuude jooksul aktiivselt juba järgmistes piirkondades võrgu rajamist alustada ning soovijatele liitumise avada,“ lisas Randna. Elektrilevi loodab selle aasta jooksul liitumise avada kuni 15 000 majapidamisele ja ettevõttele.

    Elektrilevi teavitab kõiki majapidamisi liitumisvõimalusest personaalse kirjaga, nii tavaposti kui andmete olemasolul ka e-posti teel. Klienti informeeritakse ka operaatoritest, kes avatud võrgus internetiteenust pakkuma hakkavad ja kelle seast klient endale sobivaima valida saab. Kokku on Elektrilevi võrgus valmis teenust pakkuma 12 erinevat sideoperaatorit.

    Liitumine Elektrilevi võrguga maksab esimese kolme kuu jooksul 199 eurot, hiljem on liitumishind kõrgem. Liituda soovinud klientidele ehitab Elektrilevi võrgu valmis kuni kaheksa kuu jooksul.

    Elektrilevi kiire internetivõrk on Eestis ainulaadsena operaatorineutraalne, mis võimaldab kliendil valida talle sobiva sideoperaatori ja seda soovi korral vahetada. Valguskaabli tehnoloogial põhinev võrk on tulevikukindel lahendus, mis võimaldab kasutada kõiki tänaseid ja homseid teleteenuseid, ülikiiret kuni 1GB/s internetti, koduvalve teenuseid ja muud.


    „Üha rohkem meie igapäevaseid tegevusi on seotud internetiga. Kodust töötamine kvaliteetsel pilveteenusel ükskõik millises Eestimaa paigas takerdub tihti täna aeglase interneti taha. Lisaks arvutitele ka televiisorid, mobiilseadmed, aga ka näiteks kodune valvesüsteem ja uuemad koduseadmed, mis internetiga suhtlevad, on selge tulevikutrend. Seda kõike võimaldav kaasaegne valguskaablivõrk on seega ka oluline investeering tulevikku,“ ütles Taavo Randna.

    Viie aasta jooksul soovib Elektrilevi kiire interneti võrgu ehitada 200 000 kodu või ettevõtteni, kus täna puudub kvaliteetne internetiühendus. Rohkem infot saab Elektrilevi kodulehelt.

    Elektrilevi on suurim võrguettevõte Eestis, hallates ligikaudu 60 000 kilomeetrit elektriliine ja 24 000 alajaama ning ehitab tervet Eestit katvat kiire interneti võrku. Lisaks haldab Elektrilevi tänavavalgustusvõrku Tallinnas ja Tartus ning on arendamas kaasaegset elektriautode laadimisvõrgustikku.

    Kõik uudised