Uudised

Reaktiivenergia kompensaator ja elektripaigaldise ülevaatus Elektrilevist!

28.09.2017

Paljud teavad, et Elektrilevi on Eesti suurim võrguette, kes toob elektri üle Eesti 500 000 kliendile. Kuid Elektrilevi kasutab oma kogemusi ning parimaid spetsialiste ka mitmete lisateenuste ning -toodete pakkumisel.

Osalesime septembri keskel elektrivaldkonna suurimad tegijad koondanud SLO messil, kus kõige rohkem huvi pälvisid ärikliendi jaoks mõeldud reaktiivenergia kompensaator, mis aitab säästa reaktiivenergia arvelt ja ohutuse ning töökindluse tagamiseks vajalik elektripaigaldise ülevaatus.

Reaktiivenergia kompensaator

Reaktiivenergia on vajalik mitmete tööstuslike seadmete nagu elektrimootorite ja toiteplokkide tööks. Reaktiivenergia tasud kuulvad aga võrgutasude hulka. Tarbijal on valida, kas maksta igakuist reaktiivenergia tasu või teha ühekordne investeering reaktiivenergia kompensaatori näol, mis parandab võimsustegurit, vähendab kadusid ning reaktiivenergia eest makstavaid tasusid.

Kompensaatori paigaldamise tasuvus on sõltuvalt elektriseadmetest 2-5 aastat.

Elektrilevi pakub nn „võtmed kätte“ lahendust, mille hulka kuulub:

  • Reaktiivenergia mõõtmine sobiva suurusega kompenseerimisseadme leidmiseks;
  • Kvaliteetse tootja kompensaator koos tehasegarantiiga;
  • Kompensaatori paigaldus ja seadistus.

Rohkem infot ja tellimine »

Ärikliendi elektripaigaldise ülevaatus

Elektripaigaldise ülevaatus on mõeldud kliendile kuuluvate seadmete kontrollimiseks, näiteks alajaamade jaotusseadme töökindlusest ülevaate saamiseks.

Teenus aitab vältida seadmete elektriühenduste mittevastavusest tulenevaid kahjusid. Sageli on seadme rikete või isegi süttimise põhjuseks nõrgalt ühendatud kaablid, latid, klemmid jms.

Elektrilevi pakub:

  • Seadmete ülevaatus termokaameraga
  • Põhjalik protokoll koos termopiltide ja kriitiliste kohtadega
  • Soovitused avastatud puudujääkide kõrvaldamiseks

Rohkem infot ja tellimine »

Lisaks sellele kasutab Elektrilevi oma pikaaegseid ja põhjalikke kogemusi ka mitmete teiste teenuste pakkumisel. Vaata lähemalt siit »