Uudised

Otsime uusi staare!

27.03.2018

Tead kolmefaasilise vahelduvvooluahela aktiivvõimsuse valemit une pealt? Tule meile praktikale! Sellel aastal on avatud üle 30 praktikakoha nii suveks kui ka talveks.

Elektrilevi meeskonnas on ligi 800 töötajat, kellest 40% protsenti on energeetika või infotehnoloogia haridusega. Oleme kõige varamahukam ettevõtte Eestis. Ent lisaks 24 000 alajaamale ja 61 000 kilomeetrile liinidele panustame järjest enam tehnoloogiasse ja automatiseerimisse ning muudame elektrivõrku nutikamaks. Lisaks elektrivõrgule haldame Tallinna ja Tartu tänavavalgustusvõrku ning piloteerime avatud sidevõrgu rajamist.

Igal aastal pakume praktikavõimalusi ca 30-le tudengile. Kõige enam kohti on energeetika ja IT valdkonna tudengitele, aga ka automaatika, mehhatroonika, telekommunikatsiooni ja teiste eriala õppuritele. Paikneme üle Eesti.

Vaata Elektrilevi töö- ja praktikapakkumisi siit.

Elektrilevis saad teha tähenduslikku tööd, mis mõjutab pea iga Eesti elanikku. Kiiresti arenev energeetikavaldkond pakub hulganisti väljakutseid ja suure mõjuga projekte. Siin töötad üheskoos inspireerivate oma ala asjatundjatega ning sõbralik meeskond innustab uudseid lahendusi leidma. Paljudele praktikantidele oleme tänaseks tööandjaks.