Uudised

Elektrilevist saab nüüd elektri koos kiire internetiga

21.11.2019

Nüüd on võimalik uute arenduste puhul tellida Elektrilevist koos nii elektri- kui ka operaatorineutraalse kiire interneti võrguga liitumine. See teeb kokkuvõttes uutesse kohtadesse võrkude rajamise lihtsamaks, vähendab tööde mahte ja säästab oluliselt kulusid.

Elektrilevi on täna ehitamas Eesti esimest operaatorineutraalset võrku. Seejuures paigutatakse valguskaabli tehnoloogial põhinev sidevõrk elektriliinidele. „Täiesti uute arenduste puhul, kus tuleb algusest peale rajada ka elektriliitumine, saame pakkuda kaasaegset lahendust, kus paigaldame ühte kaevikusse nii side kui ka elektrikaabli,“ ütles Elektrilevi taristuliitumiste teenuste juht Oliver Ruus.


„Selline efektiivne taristu rajamine aitab uute arenduste puhul säästa aega ja raha. Näeme, et sellisest lahendusest võiksid kasu võita nii ärimajad, tehnopargid kui ka muud suuremad arendused. Aga kindlasti tasub ühendust võtta kõigil, kes plaanivad väiksemas või suuremas mahus uusarendusi rajada,“ rääkis Ruus.

Lisaks operaatorineutraalse kiire interneti võrgu rajamisele pakub Elektrilevi ka kinnise point-to-point valguskaabli põhise sidevõrgu rajamist.

Rohkem infot:
Gaius Mets
+372 53030526
[email protected]