Uudised

Kas valitud võrgupakett on Sulle parim? Vaata üle!

26.08.2020

Kui Sa ei ole viimase aasta jooksul oma võrgupaketti üle vaadanud, siis nüüd on selleks aeg. Võrgulepingu puhul on võimalik valida mitme erinevad võrgupaketi vahel, millest mõni sobib kliendi majapidamisele ja tarbimisele paremini kui teine ning võib kodusele eelarvele tuua korraliku rahalise võidu.

Kui aastate jooksul on lisandunud pereliikmeid, muutunud tarbitava elektri kogus, öise ja päevase tarbimise tasakaal või peakaitsme suurus, siis tuleks kindlasti üle vaadata, kas olemasolev võrgupakett on endiselt parim valik. Kõige lihtsam on võrgulepingu pakette võrrelda Elektrilevi iseteeninduses.

Millist võrgupaketti valida?

Paketi valik sõltub tarbimiskoha tüübist (nt korter, eramu) ja tarbimise suurusest. Samuti oleneb paketi valik sellest, kas tarbid elektrit rohkem päevasel ajal või pigem öösiti ja nädalavahetustel.

Kõige lihtsam on kontrollida hinnapaketi sobivust hinnapaketi kalkulaatoriga, mis asub iseteeninduses „Võrgulepingud ja –paketid“ lehel.

Minu konto võrgulepingute ja -pakettide kuva

Lehel kuvatakse automaatselt viimase 12 kuu andmete alusel pakettide sobivuse kalkulaator koos paketi soovitusega:

Pakettide sobivuse kalkulaator

Paketi muutmiseks vali soovitud pakett ja kliki „Muudan paketti“. Uus pakett hakkab kehtima järgmisest kalendrikuust. Võrgupaketi muutmine on tasuta.

PS! Kui on tegemist täiesti uue tarbimiskohaga (uus maja või korter) ja hakkad elektrit tarbima kohe pärast võrgulepingu sõlmimist, siis soovitame valida paketi „Võrk 2 kuutasuga". Kui Sa lepingut sõlmides kohe tarbimiskohas elektrit kasutama ei hakka või teed seda minimaalselt, siis soovitame valida paketi „Võrk 2".

Võrgulepingu pakettide valiku leiad SIIT.

Soovitame kontrollida võrgupaketi sobivust vähemalt kord aastas. Kui oled ostnud uue elektritarviku või oled sõlminud uue võrgulepingu, siis kontrolli võrgupaketi sobivust juba 6 kuu pärast.