Uudised

Kogu liitumise protsess nüüd ühes kohas ja lihtsasti jälgitav

26.08.2020

Elektrilevi iseteenindus on saanud täiendust ning nüüd on võimalik lihtsa vaevaga jälgida liitumise hetkeseisu, sõlmida liitumislepingut ja tasuda arveid. Pärast liitumislepingu sõlmimist näed iseteenindusest kogu protsessi koos tähtaegadega ning saad teha liitumisega kaasnevaid toiminguid. Uus iseteeninduse lahendus teeb klientidele liitumise protsessi ja ehituse valmimise jälgimise väga mugavaks ning lihtsaks.

Liitumine

Pakkumise koostamise järel saadame Sinu e-mailile kirja, mis suunab iseteenindusse. Sealt saad avada pakkumise ja tutvuda selle sisuga. Pakkumise juures kuvame ka dokumendi koostaja kontaktandmeid, kellega on võimalik küsimuste korral ühendust võtta.

Kui pakkumine sobib, saad mugavalt iseteeninduses lepingu sõlmida ja tasuda arve. Seejärel on võimalik jälgida liitumise protsessi ja ehituse valmimist koos tähtaegadega.

Praegu on võimalik kogu protsessi jälgida, kui oled liitunud elektrivõrguga tarbijana, kuid tulevikus soovime lahenduse teha kättesaadavaks ka elektritootjast liitujale.

Iseteeninduses liitumise jälgimine

  • Logi sisse meie iseteenindusse.
  • Jälgi Sinu poolt tellitud teenuse hetkeseisu: Iseteenindus--> Töös liitumised
  • Nüüd näed kogu protsessi koos tähtaegadega. Lisaks kuvatakse ka dokumendi koostaja kontaktandmeid, kellega on võimalik küsimuste korral ühendust võtta.