Uudised

Elektrilevi ja Eesti Energia e-teeninduses toimub veebruari lõpus pikaajaline katkestus

19.02.2021

Elektrilevi teeb veebruari lõpus infosüsteemides suuremahulisi uuendusi. Uuenduste sisseviimiseks on planeeritud katkestus Elektrilevi ja Eesti Energia e-teeninduses, veebruari viimasel nädalavahetusel ehk 26.–28. veebruarini. Katkestus algab reede õhtul kell 19 ning lõpeb orienteeruvalt esmaspäeva hommikul kell 6.

Katkestuse jooksul ei ole võimalik e-teenindusse sisse logida, mis tähendab, et antud ajavahemikus ei saa vaadata ega tasuda arveid, muuta, sõlmida ega lõpetada lepingud, vaadata tarbimisajalugu ega teha teisi sisselogimist nõudvaid toiminguid. Soovitame kõikidel klientidel kiireloomulised toimingud enne 26. veebruari lõpuni viia.

Kuigi anname endast parima, et alates 1. märtsist taastuks e-teeninduse töö täiel määral, tasub valmis olla ka täiendavateks katkestusteks ja viivitusteks. Elektrilevi koduleht katkestusest mõjutatud ei ole ja toimib tavapäraselt.

Ühtlasi anname teada, et seoses kolimisega on Elektrilevi Tallinna esindus suletud 24.-26. veebruarini. Esinduse uueks aadressiks on alates 1. märtsist Veskiposti 2, 10138 Tallinn. Lahtiolekuajad E-R 9.00-17.00.

Vabandame ebamugavuste pärast!