Uudised

Uus MARU rakendus muudab infovahetuse maru lihtsaks

27.09.2021

MARU on Elektrilevi uus veebirakendus, mille kaudu on Sul kasutajana võimalik lihtsalt ja mugavalt jagada meiega kiireloomulist rikkeinfot, näiteks kui tarbimiskohas on elektrikatkestus või märkad elektriga seotud ohtlikku olukorda. MARU rakendus annab võimaluse kaasaegseks ja kiireks infovahetuseks, seda eriti tormide ajal, kui kõnekeskuses võivad tekkida kõnejärjekorrad.

MARU veebirakendus

Logides rakendusse sisse, näed enda tarbimiskoha või tarbimiskohtadega seotud rikketeateid ning saad meid teavitada, kui tarbimiskohas puudub vool. Teavituste kaudu hoiame Sind rikke kõrvaldamise seisuga kursis. Kui oleme Sinu tarbimiskohaga seotud rikkest teadlik, näed seda rakenduses ja täiendavat teadet ei olegi meile vaja saata.

Märgates ohtliku olukorda, saad lihtsalt sellest meile märku anda.

Kui soovid, et Elektrilevi rikketeated tuleksid märguannetena Sinu arvuti, mobiiltelefoni või mõne muu nutiseadme ekraanile, siis aktiveeri oma seadmes „teavitused“. Nii saad oma tarbimiskohaga seotud infol hoida silma peal igal pool ja igal ajal.

MARU veebirakendus

Sisenen MARU rakendusse

Rakendust saab kasutada nii arvuti, mobiiltelefoni kui ka mõne muu nutiseadmega. Lisades oma seadme avaekraanile otseviide aadressilt maru.elektrilevi.ee, on info alati käeulatuses!

MARU rakenduse kohta saate lugeda veebilehel: elektrilevi.ee/maru

Ootame Sind julgelt MARU kasutama ja ka tagasisidet andma, nii saab MARU veelgi paremaks!