Uudised

Säästa aega: 4 asja, mida saad teha iseteeninduses

26.08.2020

Toome välja neli peamist asja, millega pöördutakse meie kõnekeskusesse. Kui aga soovid säästa aega ja mitte haarata kohe telefonitoru, siis saad neid kõiki asju ise mugavalt teha meie iseteeninduses.

1. Võrgulepinguga seotud toimingud. Iseteeninduses saad sõlmida, muuta ja lõpetada võrgulepinguid. Võrgulepingu sõlmimiseks on vaja teada vaid tarbimiskoha aadressi. Muutmiseks ja lõpetamiseks ava lehel soovitud leping ja saad teha vajalikud toimetused endale sobival ajal ning kohas. Võrgulepingu lõpetamiseks leiad vajaliku nupu paremal lehe lõpust.

Võrgulepingud ja -paketid

2. Näidud ja tarbimine. Iseteenindusest saad alati vaadata, kas arvel olevad näidud on tegelikud või prognoositud. Samuti saad ise vaadata tarbimisajalugu, arveid ja arvestusi.


Näidud menüül

3. Avasta teenuste maailma. Iseteenindusest saad tellida Elektrilevi poolt pakutavaid teenuseid. Valides lehe “Teenused” näitame kõige populaarsemaid teenuseid, mida on kliendid tellinud. Veidi alla kerides kuvatakse kõik teenused, mida on võimalik läbi iseteeninduse tellida (nt võrguühenduse taastamine, plommimine, arvesti paigaldamine jne).


Teenused

4. Liitumine sõlmi iseteeninduses. Elektrivõrguga liitumiseks saad liitumistaotluse mugavalt esitada meie iseteeninduses. Infot võimaluste kohta leiad lehelt "Liitumised“.


Liitumised