Uudised

Elektrilevi poolt pakutav soodsam öötariif riiklikel pühadel toob kaasa elektriarvesti ülemineku üldnäidule

11.03.2022

Kui seni näitas elektriarvesti eraldi öö- ja päeva näitu, siis alates märtsist näeb elektriarvestil ainult ühte näitu ehk üldnäitu. Arvesti mõõdab tarbimist jätkuvalt tundide lõikes ning selle alusel tehakse ka tarbitud elektri arvestused vastavalt valitud võrgupaketile. See tähendab, et arvestatakse päeva- ja ööhinda või 4-tariifse võrgupaketi hindu.

Muudatus on seotud sellega, et Elektrilevi soovib pakkuda oma klientidele soodsamat öötariifi riiklikel pühadel ka päevasel ajal ning võimaldada valida paindlikku 4-tariifset võrgupaketti.


Detailset tarbimist päeva- ja ööhindade või 4-tariifse paketi hindade lõikes saab klient vaadata võrguteenuse arvelt või Elektrilevi iseteeninduses tarbimisajaloo alt, laadides alla csv faili oma tarbimise andmetega.

Arvestite seadistamine toimub automaatselt ühe aasta jooksul. Kui teie arvestil kuvatakse jätkuvalt päeva – ja öö näitu, siis juhime tähelepanu, et need ei arvesta 2022. aasta märtsist muutunud päeva- ja ööhinna kehtivusaegadega.

Arvel kajastuvad kogused uute muutunud kehtivusaegade alusel. Oma tarbimisinfoga saab tutvuda Elektrilevi iseteeninduses.